Bel ons: 09 378 88 10

Mobietec

Op zoek naar de perfecte dakdrager. Dat was “the load” die Hans, huidig zaakvoerder van mobietec, 15 jaar geleden “had to carry”. Hij ging zelf aan de slag, gelovend in de kracht van aluminium boven staal nog voor iemand anders dat deed. Zijn succes was een op maat gemaakte dakdrager, efficiënt en comfortabel te gebruiken. Vrienden, familie, kennissen, de vraag nam toe. Het was het ontstaan van mobietec.

Met 15 jaar ervaring zijn we de toonaangevende Belgische producent van hoogwaardige aluminium accessoires voor bedrijfsvoertuigen. We hebben ons ontwikkeld tot de specialist in het binnenshuis produceren van dakdragers, glasdragers, ladders en andere accessoires op maat van iedere bedrijfswagen. We voldoen aan speciale behoeften van elke klant en vinden voor alles een oplossing. Onze focus ligt steeds op kwaliteit, zowel bij product als klantenservice.

respect voor het milieu

mobietec kiest bewust voor geanodiseerd aluminium. Onze producten hebben hierdoor een laag eigengewicht, zeer hoge draagkracht en mooie uitstraling dat niet roest. Het recycleerbare karakter van aluminium, de nabijheid van toeleveranciers en de lichtgewicht profielen zorgen er bovendien voor dat er kan geproduceerd worden met respect voor het milieu.

productie binnenshuis

Alle producten worden ontworpen in onze eigen R&D afdeling. Onze kennis van aluminium met RVS helpt ons om steeds nieuwe producten te ontwerpen en bestaande producten te verbeteren, om de efficiëntie te vergroten.

Na de ontwikkeling en het uitwerken van een prototype wordt het product getest. Theoretische testen gebeuren via gespecialiseerde programma’s op computer en gebruikstesten worden in ons atelier of buitenshuis uitgevoerd. Indien certificatie vereist is, dan wordt er met een erkende externe partner gewerkt. Het gehele productieproces is onderworpen aan verschillende controles, alvorens het product naar de klant vertrekt.

Montagehandleidingen worden voorzien indien het product door de klant zelf wordt gemonteerd. Bij ieder product hoort een gebruikshandleiding, bestemd voor de eindgebruiker.

Doordat we het hele proces in eigen huis uitvoeren, kunnen we op betrekkelijk korte termijn nieuwe producten op de markt brengen en is het leveren van maatwerk een specialiteit.

betrouwbare partner

Via een uitgebreid netwerk aan garages, ombouwers en verdelers zijn de producten niet alleen verkrijgbaar binnen België, maar ook in grote delen van Europa.