Carwrapping

Carwrapping is de perfecte manier om uw auto een compleet ander uiterlijk te geven en tegelijk beschermd dit ook de originele lak.Of het nu gaat om een glanzende, matte of satijn finish, geprint of chrome de mogelijkheden zijn oneindig.
Wij beschikken over waaiers van 3M en Avery met daarin voorbeelden van alle mogelijke kleuren en finishes.
Wij adviseren u graag persoonlijk over de verschillende kleuren en mogelijkheden, en bekijken welke methode het best aansluit op uw wensen.


Wij werken enkel met A-merk folie, zodat wij kwaliteit en garantie kunnen garanderen. De levensduur en afwerking blijven dus optimaal.
Ook wanneer u na enkele jaren beslist e wraking te verwijderen, kan u erop vertrouwen dat het koetswerk in originele toestand zonder bijkomende schade is.


Kortom uw wagen beschermd zorgeloos gebruiken op de weg en tegelijk een exclusieve gepersonaliseerde look aanmeten kan perfect met wrapping.
Wrapping kan zowel gedeeltelijk als volledig. U kan bijvoorbeeld enkel uw dak laten wrappen voor een mooi accent, helemaal uw wagen laten wrappen, de beide combineren,.. De mogelijkheden hier in zijn onbeperkt.
Contacteer ons voor uw project >>>