Carwrapping

Met het wrappen van uw auto geeft u uw auto een volledig eigen identiteit. Dit kan door zowel een volledige kleurverandering als het toepassen van kleine details. Wrappen bied tevens bescherming voor de lak op de beplakte delen. Informeer naar de exacte mogelijkheden en prijzen!

Paint Protection

Voor lakbescherming tegen steenslag en krassen kan u bij ons terecht. Wij zijn gecertificeerd installateur van Xpel folie. Door middel van een voor gesneden kit kunnen wij uw auto inpakken met transparante folie met de “self healing” functie. Met deze zelf herstellende folie rijdt u altijd in een nieuwe auto!

Window Tinting

Wij tinten de ruiten van uw auto op kwalitatief hoog niveau. Wij werken uitsluitend met de beste folies welke er op de markt te vinden zijn. Het tint percentage van de film wordt altijd individueel gekozen na zorgvuldig overleg met de opdrachtgever. Zo kan u de wagen met een gerust hart achterlaten en terug komen ophalen.

Commercial wrap

Een commercial wrap is de perfecte manier om uw bedrijfsvoertuig een compleet ander uiterlijk te geven met een unieke en origineel design, tegelijk beschermd dit ook de originele lak. Of het nu gaat om een glanzend of matte uitwerking, alles is mogelijk.

Detailing / Coating

Uw auto verdient de beste zorg. Voor deze zorg bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om preventieve lak bescherming, het herstellen van uw laklaag of het aan- kopen van onderhoudsproducten voor uw auto. Uw auto verlaat onze werkplaats mooier dan nieuw!

Brake Caliper Painting

Er is steeds meer vraag naar het spuiten van remklauwen in een kleur naar wens of laat je remklauwen meer opvallen door ze te laten spuiten in een kleur naar keuze. Vrijwel elke kleur is mogelijk en ook kan er gekozen worden voor een opdruk naar keuze.

Velgen en Banden

Voor velgen en banden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren diverse merken velgen zoals , Vossen, BBS, Novitec, Breyton, HRE en andere grote merken.

Body Parts

Wij leveren verschillende tuning merken uit het top segment zoals Urban Automotive, TechArt, Rentech, ABT, Vorsteiner, Novitec en vele andere hoog aangeschreven tuning merken. Wij kunnen uw auto volledig naar wens aanpassen Informeer naar de mogelijkheden, levertijden en prijzen.

Electronics

Wij installeren diverse electronische producten. U kunt hier denken aan inbouw coyote, anti-carjack, digitale TV, DAB, alarm, TT meldkamer systemen, achterrij camera,... Er is overal een oplossing voor.